Om GAST

GAST er tæl å stole på - Vi gjør som vi sier vi skar'!

Hei!

Paul Gamme og Lars Ola Sterud her. Så artig at du vil lese om oss!

GAST sin historie lyder sånn...

Etter mange års erfaring fra anleggsbransjen, bestemte vi oss for å slå sammen våre selskaper i 2017. Betongforbedring (1977) og Sterud Miljøservice (2004) ble til GAST Entreprenør. Vi hadde allerede flere år med tett samarbeid bak oss, og med et ønske om en felles administrasjon og muligheten til å tilby en bredere kompetanse til kunden, ble GAST Entreprenør AS en realitet. I løpet av 4 år har GAST blitt en velkjent og troverdig merkevare i bransjen - både hos bedriftskunder og privatkunder.

Foto: Jørn Haakenstad (2016).
Staute GAST-karer (2020).

Mye har skjedd siden 2017. Omsetningen er doblet og 25 ansatte har blitt til 75. Noe av suksessen kommer av at svensker og hadelendinger går godt i lag!

Vi hadde vært på utkikk etter en industriell partner som sammen med oss kunne utvikle selskapet og ekspandere videre. Vi fant vår perfekte match i svenske Green Landscaping Group, som våren 2020 kom inn på eiersiden.

Oss og Green Landscaping, representert av Johannes Vock  (venstre) og Jakob Korner (høyre).

Det er viktig for oss at GAST er mer enn bare et entreprenørselskap. En del av visjonen er å være en foregangsbedrift for lokalsamfunnet vårt på Hadeland. Vi har lenge hatt gode avtaler med Hadeland Videregående skole, hvor yrkesfagelever får muligheten til å få prøve seg hos oss. I tillegg sponser vi flere idrettsinitiativ med håp om å gjøre idretten mer tilgjengelig for flere i bygda vår.

GAST-stevnet 2020.

GAST-eventyret har så vidt begynt. Vil du se mer av hva vi holder på med? Følg oss på Facebook og Instagram for ukentlige oppdateringer fra bønda’ i byens prosjekter og andre sprell🤠  

Facebook

Instagram