GAST vokser: Vi ønsker velkommen til 5 nye ansatte!

Gardsgutten Paul Wøien har fagbrev som anleggsgartner og et og et halvt års erfaring som anleggsleder i Røstad Entrepenør. Der har prosjektene omfattet bygging av kunstgressbane og utbygging av 5 km fylkesvei, hvor Paul har hatt ansvar for planlegging, kalkulasjoner og daglig drift. Nå kommer han inn i GAST som anleggsleder, og vi er glade for å ha fått med Paul på laget! Når han ikke er på jobb går tida helst med til fisking.

Paul Wøien

Christian Gulbrandsen er akkurat ferdig utdannet prosjektingeniør på Høyere yrkesfaglig utdanning innen anlegg på Gjøvik. Gransgutten har 4 års erfaring fra Guthorm Hoff AS hvor han også gikk læretiden sin. Nå er han klar for å ta fatt på oppgaven som anleggsleder hos GAST. Utenom jobb trives Christian best på fjelltur, fisketur og på trening.

Christian Gulbrandsen

Hadelending Viktor Ranbø har jobbet hos Murmester Andersen i 7 år, og opparbeidet seg allsidig kompetanse innen betongfaget. Utenom jobb er Viktor glad i friluftsliv og har nettopp renovert en varebil som familien bruker som et «hjem på hjul» på sine mange utflukter

Viktor Ranbø

Ingunn Korsmo har erfaring fra Francke bygg som administrasjonsansvarlig og prosjektlederbakgrunn med fokus på planlegging, tilrettelegging, gjennomføring. Nå trer Ingunn inn i rollen som personalsjef hos GAST. Oppvokst i skauen på Asker og med en lidenskap for friluftsliv, sport, sol og snø smetter hun rett inn i GAST-gjengen.

Ingunn Korsmo

Bence Hegedus har 6 års erfaring som yrkesdykker og tilfører en helt unik kompetanse til GAST! Ben bor nå på Harestua og er glad i å lese og drive med sport, hvor favoritten er ishockey.

Bence Hegedus
Link til original Facebook post